IPTV Platser

Vissa webbplatser erbjuder lagliga IPTV strömmar gratis. Två vanliga exempel är USTVNow i Usa och Dreamfilms i storbritannien.

Båda erbjuder några live-tv-kanaler gratis med möjlighet att öka antalet tillgängliga för en månadsavgift.

Det finns dock många webbplatser som erbjuder live-tv-sändningar utan att ha nödvändiga rättigheter. Många sportfantaster som vill se sitt lag i aktion kommer att vara bekanta med dem.

Detta är fel sida av lagen. Utvecklare av sådana webbplatser kan och har stämts i domstolar i USA och Europa. Domare ålägger ofta fängelsestraff.
IPTV-Plugins till din Smart-TV.

En av de största attraktionerna i applikationer som Plex och Kodi är närvaron av plugins. Många av plugins ger tillgång till IPTV-strömmar.

Vissa plugins erbjuds av officiella företag, vissa tredjepartsprogram använder API för att lagligt tillhandahålla IPTV-strömmar, och vissa – till exempel Exodus på Kodi – är helt olagliga.

I USA är plugins som Exodus olagliga under “motiverande regeln”. Detta är ett test som skapats i en 2005 Högsta domstolen dom som säger att ett företag eller webbplats kan hållas ansvarig för att distribuera olicensierat innehåll om det uttryckligen uppmuntrar användare att göra intrång. upphovsrätt.