NordVPN | Snabbaste och bra vpn

NordVPN levererar konsekvent några av de snabbaste anslutningshastigheter inifrån Sverige. När alla andra VPN-tjänster har problem med att ansluta, NordVPN på något sätt fortfarande ansluter.

Bäst i test: 10 vpn-tjänster för att surfa anonymt

Jag inser hur värdefull denna anslutning är, vilket är anledningen till att jag lista dem här. Jag betygsätter inte RusVPN högre, men eftersom jag har haft mindre än stellar upplevelser med sin kundsupport.

Om du är villig att betala några extra dollar (och jag rekommenderar att du gör), ExpressVPN är den enda leverantören jag vet som erbjuder en “VIP Plan”. Den här planen ger dig tillgång till speciella servrar som är mindre benägna att blockeras VPNS och erbjuder lägre latens (dvs. snabbare).

En annan nackdel: https://snorbilligt.se/basta-vpn/ erbjuder bara en kort gratis rättegång, inte en pengarna-tillbaka-garanti. Ändå kan ladda ner PureVPN vara det enda alternativet några av er har.