Grundläggande Prepping saker

Grundläggande redskap är det minsta som du borde behöva fly och överleva katastrofala situationer. Om du har dessa kommer du att vara beredd att åtminstone komma ur skadans sätt och överleva i skogen om behovet uppstår.
Bug Ut Väska

Detta är inte bara några enkla objekt som du plocka upp – detta är en kulmen på alla dina prepper kunskap, alla dina verktyg kunskap, etc.

Din bug out väska är som ett levande bevis på din förmåga att förbereda sig för det värsta fallet. Att ha en prepping plan utan en bugg ut väska är som att ha en karta utan kompass.

Din bug out väska kommer att innehålla väsentliga saker. Den kommer att utformas för att väga så lite som möjligt, samtidigt som den har så mycket nytta som de kan passa inuti den. Målet med en bugg ut väska är att ha vad du behöver för att överleva i mitten av ingenstans.

Verktyg för att navigera i landet utan GPS, jaga och fånga din egen mat, starta bränder och allt annat du kan behöva köpa via prepperbutik.se.

Vi har en hel guide på bug Out Väskor och vad de ska innehålla.

Ditt första steg i prepping är att göra din egen forskning om individuella väsentligheter, hitta de som fungerar för dig (och din budget) och montera din egen bugg ut väska. Tänk på att detta är den första förutsättningen för att bli en fullfjädrad prepper.